zaterdag 17 oktober 2015

Schildklierforum draait op volle toeren!

Voor uitleg en delen van ervaringen over ziektes en behandelingen van de schildklier is het Schildklierforum een aanrader. Kom gauw eens langs!
Het Schildklierforum is onafhankelijk en openbaar. Iedereen kan de informatie lezen en iedereen kan lid worden. Je hoeft je niet te registreren met je eigen naam. Als je het forum bezoekt zal je zien dat je niet de enige bent die meer wil weten over haar of zijn ziekte en de mogelijke behandelingen.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo, 7 jaar geleden had ik een traagwerkende schildklier na de geboorte van mijn 1ste zoon. Dit heeft zich gelukkig zelf gesteld. Na de geboorte van mijn 2de zoon (bijna 4 jaar gelden) niets aan de hand.
Nu weer allerlei klachten en uit bloedonderzoek blijkt een tsh van 11,27 en t4 van 11,6.
t4 is nog binnen normaalwaarden. THS veeel te hoog: subklinische hypo dus.
Zouden jullie dit behandelen? Ene huisarts adviseert van niet. De ander van wel. Of zou ik een doorverwijzing vragen naar een endicrinoloog/ internist?

Laura zei

Beste anoniem, leg dit eens voor op het Schildklierforum. Je kunt daar makkelijk lid van worden.

Volgens de huisartsenrichtlijn wordt dit wel behandeld, omdat de tsh hoger is dan 10.

Theo Galgenbeld zei

Moet over +/- 2weken noodgedwongen overstappen van 200ug Thyrax naar 200ug Eutyrax waar ik de nodige nadelige ervaringen al mee heb gehad.
Reageerde namelijk helemaal niet goed op.
Werd er alleen maar trager en depressiever van.
Vind het jammer dat de fabrikant van de Thyrax hier niets aan wil doen, want met mij worden 349999 patiënten de dupe van hun beleid.

Een reactie posten

Let op!

Raadpleeg altijd een arts als je twijfelt over je gezondheid. De informatie op dit blog kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling.