Verzoek tot behoud Hypoforum heeft niet geholpen ...

Opeens was daar op 7 november 2014 het Hypoforum weg. Dat forum van Hypo maar niet Happy bestaat al jaren. Veel mensen hebben daar veel geleerd over de schildklier. Er is veel kennis vergaard. En allerlei informatie over de schildklier werd via dat forum verspreid.

Archief Hypoforum online als schildklier naslagwerk!

Verzoek tot behoud van het Hypoforum

Hypoforum verdwenen als belangrijke schildklier vraagbaak

De mensen die op het Hypoforum informeren/informeerden en informatie geven op het Schildklierforum, zijn dezelfde mensen die zich jarenlang inzetten om de invloed van patiënten op de behandeling te vergroten, door te werken aan kennisontwikkeling en het verspreiden daarvan. Het zijn dezelfde mensen die tijdens de ontwikkeling van de eerste richtlijnen voor internisten en huisartsen voor het patiëntenperspectief geknokt hebben. Zij vormden CRoSS, de commissie richtlijnontwikkeling van samenwerkende schildklierorganisaties.

Het is wel heel jammer dat SON, als gefuseerde en enig overgebleven schildklierpatiëntenorganisatie in Nederland, een dergelijke belangrijke bron van informatie over de schildklier verwijdert ...

Op 3 juni 2015 was het echt zover ... Hypoforum verwijderd. Ondanks het dringende verzoek tot behoud van dat forum.



Reacties

Ik hoop in ieder geval dat jij ons wel van informatie blijft voorzien!
Laura zei…
Zeeuws knoopje, Schildkliertje blijft en je bent altijd welkom op het Schildklierforum!
Anoniem zei…
Het begint erop te lijken dat we niet geinformeerd mogen zijn?
Anna zei…
Enorm frustrerend dat dit ook weer weg gehouden wordt! Ik heb veel last van artsen die puur alleen naar het TSH gehalte kijkt. Ook endocrinologen! Zou fijn zijn om de nieuwste informatie ergens te kunnen lezen. Ik blijf zoeken om meer kennis te verzamelen.